Incursió desaforada a les terres de l'Empordà: crónica d'un concert

/
2 Comments
Sant Feliu de Guíxols és un poble situat a uns 180 km de Valls, a la comarca del Baix Empordà on, per desgràcia, no tenen tres nuclears, cap petroquímica i uns quants milers de molins de vent. Durant el trajecte, ens ha semblat veure molts clubs de senyoretes (però no ens vam aturar a cap), hem adelantat molts Audis de color blanc (perill!) i el nostre cotxe s'ha passejat amb una pàtina de dos dits de pols.
Després de fer una investigació profunda d'on és el Bar La Goleta, hem fet unes birres amb l'olotí més suec en un casino d'estil arabitzant. L'olotí en qüestió és el sistemÄ suec i no sabia amb qui se les havia d'haver. Una mica més amunt hi ha un hotel que es fa dir "Les Nenes".
Després d'un sopar copiós i unes quantes birres (de) més, hem pujat a l'escenari (amb timó i tot) i, com sempre, esperar que el PC parés de fer l'idiota. Una a una, les cançons han anat caient com a plom fos sobre una audiència estupefacta i dubtosa del nostre estat mental. Hem estrenat les noves versions d'un parell de temes, el guitarrista ha tingut una mica de convulsions amb "PVC (Peix veu catàstrofe)" i ens hem inventat la meitat de les cançons. Business as usual
Encara que pensem que fem pop melòdic, l'audiència és més del parer que fem "alguna-cosa-experimental-i-rarota". Un cop ja ens hem quedat tranquils en aquesta mena de teràpia de grup que és FI hem deixat pas al sistemÄ suec, que ens ha presentat noves cançons i ens ha marejat amb la seva dansa dalt de l'escenari amb instruments i aparells i mil pedals. Tot un artista, alt com un Sant Pau i amb certa tendència a explicar-nos interioritats. S'ha abraçat dos cops amb un pizzero de Sant Feliu i ens ha explicat les aventatges d'un precinto que no pringa.
El cotxe engega a la primera. De tornada, mengem caramels que fan mal de panxa i enlluernem camions que circulen en sentit contrari. En un peatge, la barrera està trencada però tot i així paguem. De vegades som una mica rucs. El balanç de tocar per primera volta a la Catalunya Nova és del tot positiu: un local regentat per una parella meravellosa, amable i atenta, i una vetllada on vam poder tocar i escoltar música d'alta categoria.
Hi tornarem? Esperem que sí.
Per cert, aquest dijous repetim cartell al Niu de Poble Nou. Ja us informem ens els propers dies


You may also like

2 comentaris:

Fi. Creative Commons. Amb la tecnologia de Blogger.
Llicència de Creative Commons
Perplex EP de Fi està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada de Creative Commons