Intermitent

/
0 Comments

Durant uns beures (no gaires) en un bar vam escriure la lletra d'Intermitent. Era una idea que tenia ja feia un temps: la gent majoritàriament segueix uns camins determinats. Ara hem de comprar un pis, ara hem de votar aquell partit, ara hem d'anar a menjar al japonès, ara escoltem aquest grup de música, després anem a veure aquella pel·lícula... La ciutat és plena de semàfors que van canviant de color. Encegats, anem fent el camí que ens han marcat. Somia després, per un moment, que el sistema falla i que t'obliguen a pensar.

Ben aviat (cosa estranya) el nostre guitarrista va fer aquestes guitarres ben Interpol i la cosa quadrava. Les dificultats van venir a l'hora de posar-hi algunes bases electròniques. Després de diversos intents fallits, els problemes es van acabar algun dia d'estiu a la nit, tornant de no-sé-quin concert al Maremagnum de Barcelona (Barcelonès). Vam copiar l'estil típic i clàssic d'una bateria en directe. La cançó s'ha convertit en un hit a tot el món. Ja l'has escoltat?

Al teu davant tens molts semàfors intermitents. Pensa-hi.


You may also like

Cap comentari:

Fi. Creative Commons. Amb la tecnologia de Blogger.
Llicència de Creative Commons
Perplex EP de Fi està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada de Creative Commons