Quan (quasi) tot està gravat, toca fer la barreja. Com anar a comprar al supermercat els ingredients per fer un plat boníssim i després posar-te a cuinar. Una mica més de sal, o una mica més de pebre? Uns ho troben dolç, altres troben a faltar aquelles herbes aromàtiques. Falta tastar-ho moltes vegades. Posar-ho en diferents plats, perquè cada superfície és diferent. No som cuiners professionals. Els restaurants bons són molt cars, i a casa el menjar també surt bo.
Després afegim coses, veièm que hi ha coses a millorar, canviem, tornem a posar... i mai s'acaba. Però algun dia acabarem aquest plat PERPLEX. Badges? We don't need any stinking badges.
PD: A aquestes alçades suposo que tothom haurà notat que els passos no segueixen cap ordre numèric. Necessari recordar-ho!
Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus.